Samenvatting en interviews: ONS krijgt oorwassing van VVSB

In de derde divisie ziet de situatie van ONS Sneek er met de week troostelozer uit. De Snekers verloren zaterdag met 1-7 van middenmoter VVSB, na een 0-3 ruststand.

Op de ranglijst konden de Snekers niet verder wegzakken, maar voor de moraal was dit een nieuwe tik. De 0-1 van VVSB was veelzeggend: ONS-aanvoerder Nick Kuipers werd behandeld voor een blessure en met een man meer profiteerden de gasten. Zonder Kuipers werd het nog in de eerste helft 0-3 en in de tweede helft stond er binnen een half uur 0-7 op het scorebord. Oege-Sietse van Lingen deed nog iets terug voor de thuisploeg, maar de klap was er niet minder zwaar om.

Interview-Oege Sietse van Lingen

loading

Interview Paul Raveneau

loading

Harkemase Boys

Harkemase Boys had tegen koploper Sparta Nijkerk de bekerwedstrijd tegen FC Groningen nog niet verteerd (3-0). De Nijkerkers kwamen via Burgerhout na een kwartier spelen op voorsprong en De Ruiter maakte er na een half uur 2-0 van, wat tevens de ruststand was. In de tweede helft waren de kansen schaars aan beide kanten. Oehlers gooide een kwartier voor tijd de wedstrijd in het slot.