Coach van het Jaar

Word voetbalcoach van je eigen Eredivisie-team in het spel Coach van het Jaar. Stel een team samen met 11 basis- en 4 reservespelers en haal hiermee zoveel mogelijk punten binnen. Neem het in een subleague op tegen je (voetbal)vrienden of collega’s en strijd tegen alle andere deelnemers om de titel Coach van het Jaar!

Website: Coach van het Jaar

Formule 1 Teammanager

In het spel Formule 1 Teammanager ben jij als teambaas verantwoordelijk om je eigen Formule 1-team goed te managen. Kies 2 coureurs, 1 chassis en 1 motor van 4 verschillende renstallen, voorspel de uitslag van een raceweekend en behaal zoveel mogelijk punten. Door slim te wisselen kun je jouw team vervolgens steeds beter maken.

Website: Formule 1 Teammanager

Ploegleider: Giro, Tour en Vuelta

Beleef de Giro d’Italia, Tour de France en(/of) Vuelta a España als ploegleider van je eigen wielerploeg. Kies 9 basisrenners en 5 reserverenners en ga met jouw ploeg het gevecht aan tegen andere wielerliefhebbers. Behaal elke etappe punten met je eigen renners en voorspel daarnaast de winnaars van de etappes. Strijd ook mee in een subleague tegen vrienden of collega’s!

Website: Ploegleider

TT Teammanager

Manage je eigen MotoGP-team in het spel TT Teammanager. Kies 2 motorcoureurs, 1 chassis en 1 motorblok van 4 verschillende renstallen, voorspel de uitslag van een raceweekend en behaal zoveel mogelijk punten. Door slim te wisselen kun je jouw team vervolgens steeds beter maken. Neem het daarnaast in de klassementen en subleagues op tegen andere deelnemers aan deze game!

Website: TT Teammanager