Zlatan lacht om Manchester United

Al wekenlang wordt Zlatan Ibrahimovic in verband gebracht met een overstap naar Manchester United, maar de Zweedse spits laat zich niet in de kaarten kijken. De 34-jarige topschutter heeft de clubs voor het uitzoeken na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. Het vertrek van Louis van Gaal heeft de speculaties over een hereniging met José Mourinho bij ManUnited alleen maar verder aangewakkerd.

Op een persconferentie in het trainingskamp van het Zweedse elftal kreeg Ibrahimovic donderdag de vraag of hij een aanbod heeft gekregen uit Manchester. Hij probeerde zijn gezicht eerst in de plooi te houden, maar begon na een paar seconden toch te lachen. ,,We zullen zien wat er gaat gebeuren'', zei de oud-Ajacied uiteindelijk.

Hij bekende aanbiedingen uit de Premier League te hebben gehad, maar ook uit onder anderen China, de Verenigde Staten (Los Angeles Galaxy) en Italië. ,,Op dit moment concentreer ik me op het EK. Voor het toernooi wil ik geen beslissing nemen. Ik heb veel opties. Het is een kat-en-muisspel, ik geniet ervan de muis te zijn'', aldus 'Ibra'.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement