Winst en verlies Nummerdor en Varenhorst

Beachvolleyballers Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst hebben donderdag in de groepsfase van het majortoernooi van Klagenfurt een partij gewonnen en een verloren. Tegen de Amerikanen Allen en Brunner was het als zesde geplaatste koppel in een half uur klaar: 21-19 21-13. De Brazilianen Ricardo en Andre, als 22e geplaatst, waren echter in drie sets te sterk voor de Nederlanders: 17-21 21-12 15-13. Vrijdag wachten in de poule nog de Polen Losiak en Bryl.

Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen kwamen slechts één keer in actie. Van de Brazilianen Márcio Gaudie en Vinícius werd in drie sets gewonnen: 21-19 22-24 15-9. De Polen Kadziola en Szalankiewicz, de tweede tegenstander, stapten vanwege een blessure uit het toernooi.

Voor Rimke Braakman en Jolien Sinnema eindigde het toernooi in de groepsfase. Het Nederlandse koppel, via de kwalificaties in het hoofdtoernooi beland, verloor donderdag van de Braziliaansen Fernanda en Josi: 17-21 17-21. Braakman en Sinnema hadden woensdag een keer verloren en een keer gewonnen.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement