Winst Harkemase Boys, verlies ONS (+samenvatting en reacties)

In de derde divisie won Harkemase Boys zaterdagavond de lastige uitwedstrijd bij De Dijk (1-4). ONS Sneek verloor op eigen veld van DOVO (1-2).

De Harkieten kwamen na een kwartier spelen op voorsprong. Doelpuntenmaker was Boutzemar, die een vrije trap schitterend raakschoot. Vervolgens ging het duel gelijk op.

De thuisploeg kwam na rust beter uit de startblokken en kwam zelfs op gelijke hoogte. Veel tijd om na te genieten kregen ze niet. Henny Bouius tikte de 1-2 binnen en vijf minuten later besliste Berwout Beimers de wedstrijd met een fraaie stift. Johnny de Vries zorgde voor het slotakkoord.

ONS Sneek

De uitstekende start van de Snekers leverde via Ale de Boer een voorsprong op, maar de gasten kwamen nog voor rust langszij. ,,Zij beschikken over een zeer geroutineerde ploeg", zei ONS-trainer Paul Raveneau.  ,,Ze wisten de ruimtes in de tweede helft perfect te benutten."

Na de 1-2 zakte DOVO ver terug en wat de thuisploeg ook probeerde, de gelijkmaker bleef uit. ONS staat na zaterdag tiende, terwijl Harkemase Boys de zevende plek bezet.

Interview met trainer Paul Raveneau van ONS Sneek

Interview met Michael Lanting

Appgebruikers klikken hier om de samenvatting en reacties te bekijken.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement