Winst Harkemase Boys, ONS Sneek onderuit (+samenvatting en interviews)

In de derde divisie won Harkemase Boys op eigen veld van SteDoCo (2-0). ONS Sneek verloor bij VVOG (2-1).

De Harkieten kwamen goed uit de startblokken en stonden al na zeven minuten op voorsprong. Aanvoerder Henny Bouius schoot vanaf een metertje of twintig schitterend raak.

Daarna volgde een gelijk opgaand duel, waarbij de gasten aandrongen zonder grote kansen te creëren. Ook in de tweede helft ging de thuisploeg voortvarend van start. Robert Stelpstra werd al na twee minuten op maat bediend door Jesse Renken en schoot zijn tiende doelpunt van het seizoen binnen.

Die marge werd niet meer weggeven, waardoor Harkemase Boys de bezoekers uit Hoornaar voorbijging op de ranglijst.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd en interviews met Hennie Bouius en Tieme Klompe (app-gebruikers klikken hier):

ONS Sneek verliest van VVOG

ONS Sneek verloor bij VVOG (2-1). De thuisploeg maakte in de 18de minuut 1-0, maar kort voor rust tikte Serge Fatima de gelijkmaker binnen.

Na rust leek het lange tijd op een gelijkspel uit te draaien, maar acht minuten voor tijd was de eerste kans van de tweede helft raak voor de gastheren. Desmond Sturing was de maker van wat de winnende treffer bleek te zijn.

Door de derde nederlaag op rij (alle drie met 2-1) zakten de Snekers iets verder weg in het linkerrijtje, maar de marge met de gevarenzone blijft aanzienlijk.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement