Van de Streek tegen Willem II rechtsback

Veel wilde Cambuur-trainer Henk de Jong nog niet prijsgeven over de opstelling voor het belangrijke duel tegen Willem II. Wel is zeker dat Sander van de Streek zondag de rechtsbackpositie zal bekleden.

De Jong moet weer schuiven in de verdediging, omdat Marvin Peersman geschorst is. Het lijkt logisch dat Martijn van der Leen en Wessel Dammers in het centrum gaan plaatsnemen. Vytas is linksback.

Harm Zeinstra vervangt onder de lat de geblesseerde Leonard Nienhuis. Bij de doelman die tegen De Graafschap uitviel, is geen scheurtje in de buikspier gevonden, zodat hij misschien volgende week weer inzetbaar is.

Op het middenveld en voorin moet De Jong nog puzzelen. Sjoerd Overgoor is niet volledig fit. ,,We gaan bloedprikken, want hij mist de fysieke fitheid'', zei De Jong. Ook Martijn Barto is geblesseerd. ,,Ik hoop dat ie mee kan.'' Valmir Berisha werd na het duel van de beloften op maandag ziek, maar kan wellicht mee naar Tilburg.

De Jong blijft onverminderd positiviteit uitstralen. ,,We hebben hier geen crisis. Alleen in punten. We hebben echt een overwinning nodig.''

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement