Trainer Chris de Wagt verlengt contract bij SC Heerenveen

Chris de Wagt blijft sowieso nog een jaar jeugdtrainer bij SC Heerenveen. Dat heeft de club maandag bekend gemaakt. Zijn contract is verlengd tot de zomer van 2021.

De Wagt, woonachtig in Sneek, was voorheen profvoetballer bij Cambuur. Bij de trainer werd een zeldzame vorm van botkanker ontdekt. Hij beleeft een zware periode en is blij en dankbaar met het vertrouwen van de club.

Hij verloor door de ziekte de controle over zijn leven, maar is nu langzaam op de weg terug. Lees hier het complete verhaal.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement

Aanmelden LC-nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het belangrijkste nieuws