Terugkijken: ONS Sneek onderuit tegen Quick Boys

ONS Sneek hield het zaterdag thuis lang vol tegen Quick Boys, maar moest uiteindelijk toch het hoofd buigen: 0-2. Het was de zesde nederlaag op rij voor de Snekers. 

Het eerste duel na de winterstop ontbrandde direct vanuit de start. De eerste kans van de wedstrijd was voor Jelle de Graaf. Hij schoot van dichtbij in de handen van de keeper van Quick Boys.

Het antwoord van de gasten mocht er zijn. Liefst drie keer stonden ze alleen voor de keeper. Drie keer faalden de aanvallers uit Katwijk opzichtig. Het mooiste schot kwam van de voet van Gonzales, maar de bal werd door Quick Boys-keeper Van der Helm uit de kruising getikt.

Quick Boys bleef voor rust de betere ploeg. Martijn Barto was nog wel dichtbij de 1-0 maar stuitte ook op Van der Helm.

Terwijl de supporters van Quick Boys het feest in de kantine reeds in gang zetten hield Ditewig ONS vlak na rust maar weer eens in de wedstrijd met een knappe redding. Vlak daarna miste Gonzales voor ONS van dichtbij.

Het bleef een open duel waarbij de gasten vooral aanvielen en achterin vaak veel ruimte weggaven waardoor ONS ook kansen kreeg. 
Toch drong Quick Boys meer en meer aan en de ploeg uit Katwijk kwam dan ook op een terechte 0-1 voorsprong. Het doelpunt kwam van Kay Tejan.

Daarna probeerde ONS het nog wel. Tot kansen kwamen de Snekers niet meer. Vlak voor tijd scoorden de Katwijkers ook nog 0-2.

Het 0-2 verlies was de zesde nederlaag op rij voor ONS.

Appgebruikers klikken hier voor de beelden.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement