SC Heerenveenfans: met de bus naar Brussel

Fans van SC Heerenveen die woensdag de wedstrijd RSC Anderlecht - SC Heerenveen willen bezoeken, moeten verplicht met de bus naar Brussel

Dat hebben Belgische autoriteiten, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, verplicht gesteld. De aanslag in Nice en het niveau van terreurdreiging in België spelen mee in deze beslissing. Supporters worden alleen in het stadion toegelaten als ze gebruik maken van deze buscombi.

Bij voldoende animo organiseert de club de reis naar Brussel. Voor dertig euro kunnen supporters de bus en het stadion in.

Heerenveen beslist maandag om 17.00 uur, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, of deze busreis doorgaat.

De wedstrijd tegen Anderlecht wordt de eerste serieuze test voor de ploeg van trainer Jurgen Streppel. De aftrap in het Constant Vanden Stock stadion is om 19.00 uur.

Heerenveen won alle vier eerdere oefenwedstrijden onder de nieuwe oefenmeester. De laatste overwinning was donderdagavond tegen FC Oss (5-1). Een week eerder werd met dezelfde cijfers gewonnen van FC Emmen.

Na Anderlecht oefent de ploeg op 23 juli nog tegen het Turkse Genclerbirligi SK en een week later is het Spaanse Real Sociedad de tegenstander.

Op zondag 7 augustus start voor Heerenveen de eredivisie met een uitwedstrijd tegen AZ.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement