Revaliderende Van Dijk speelt hoofdrol in reclame voor EK

Revaliderende Van Dijk speelt hoofdrol in reclame voor EK ANP

Virgil van Dijk moet het EK voetbal vanwege een knieblessure thuis voor de tv volgen en dus is hij voor bezorgservice Thuisbezorgd.nl de ideale hoofdrolspeler in een nieuwe reclamecampagne. In de reclamevideo is te zien hoe Van Dijk thuis zijn favoriete pizza krijgt bezorgd. De bezorger reageert verrast als de aanvoerder van het Nederlands elftal de deur opendoet.

"Iedereen heeft enorm uitgekeken naar EURO 2020", zegt Van Dijk, die eerder in de week bekendmaakte dat hij de eindronde overslaat. De verdediger van Liverpool is herstellende van een zware knieblessure. "Ik weet zeker dat elk huishouden hier dan ook iets bijzonders van maakt. Daarom ben ik erg trots om er samen met Thuisbezorgd.nl voor te zorgen dat alle voetbalfans de wedstrijden kunnen kijken terwijl ze van hun favoriete eten genieten. Zo maken we alvast een onvergetelijke ervaring van het toernooi."

Just Eat Takeaway.com, het in Amsterdam gevestigde moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, heeft zich als partner van de Europese voetbalbond UEFA verbonden aan het EK en ook aan de Champions League.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport