Real Madrid heeft geen plannen met Neymar

Real Madrid is niet van plan om Neymar aan te trekken. Dat benadrukt de winnaar van de Champions League in een bericht op de website, waarmee het een einde wil maken aan de constante geruchtenstroom. ,,Real Madrid heeft niet de intentie om een bod uit te brengen op Neymar'', schrijft de Spaanse club. ,,We hebben een uitstekende relatie met Paris Saint-Germain. Dus als we een speler van hen willen hebben, zullen we altijd eerst de club benaderen.''

De Braziliaanse aanvaller verhuisde vorig jaar voor 222 miljoen euro van FC Barcelona naar PSG en werd daarmee de duurste voetballer ter wereld. Spaanse media schrijven al maandenlang dat Real Madrid hem wil terughalen naar La Liga. Zeker nu Cristiano Ronaldo naar Juventus is vertrokken, heeft Real Madrid een nieuwe superster nodig.

Naast Neymar worden ook zijn clubgenoot Kylian Mbappé en Eden Hazard (Chelsea) in verband gebracht met Real Madrid. De 'Koninklijke' ontkende onlangs al in een officiële verklaring een bod te hebben uitgebracht op de Franse tienersensatie Mbappé.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement