Pogba hekelt manier van leidinggeven van Mourinho

Pogba hekelt manier van leidinggeven van Mourinho ANP

Paul Pogba heeft uitgehaald naar zijn oude coach José Mourinho. Volgens de middenvelder van Manchester United keert de huidige trainer van Tottenham Hotspur zich in zijn manier van leidinggeven tegen spelers en geeft hij hun het gevoel "alsof ze niet meer bestaan".

Pogba was een van de belangrijke spelers in de ploeg die in 2017 de League Cup en de Europa League won. De Fransman had echter een moeizame relatie met de Portugese oefenmeester, die in december 2018 werd ontslagen in Manchester.

Met Mourinho's opvolger Ole Gunnar Solskjaer heeft Pogba naar eigen zeggen een andere relatie. "Wat ik met Ole heb is anders, omdat hij zich niet tegen spelers keert", zegt de sterspeler. "Ik had eerst een goede relatie met Mourinho. Iedereen zag dat en de volgende dag snapte je niet wat er gebeurd was. Dat is het rare met Mourinho. Ik kan het niet uitleggen, want ik snap het zelf ook niet."

Manchester United versloeg Tottenham Hotspur vorige week met 3-1. Na afloop ruzieden Solskjaer en Mourinho over het gedrag van Spurs-speler Son Heung-min, die deed voordoen alsof hij hard in het gezicht was geraakt waardoor een goal van ManUtd werd afgekeurd door de videoscheidsrechter.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport