Podcast #2 SC Heerenveen: 'Thorsby en Bulthuis hebben hun laatste wedstrijd voor de club gespeeld'

In de tweede aflevering van de Leeuwarder Courant Podcast blikken journalisten van de krant vooruit op de tweede seizoenshelft van SC Heerenveen, die dit weekeinde voor de club start met een uitwedstrijd tegen Ajax.

Journalist Ton van der Laan praat met clubwatchers Anne Roel van der Meer en Sander de Vries over het trainingskamp in het Spaanse La Manga, de rentree van Stijn Schaars en de bekoelde relatie tussen SC Heerenveen en middenvelder Morten Thorsby. Ook komt het andere transfernieuws ter sprake, evenals het zware speelschema van de club direct na de winterstop en Gertjan Verbeek, een naam die altijd rondzingt in het Abe Lenstrastadion, zeker nu de club een nieuwe directeur zoekt.

Zondag begint SC Heerenveen aan de tweede seizoenshelft. En de eerste tegenstanders is niet de minste: Heerenveen start zondag met de uitwedstrijd tegen Ajax. Het speelschema daarna is op papier ook vrij pittig: vier dagen later speelt Heerenveen nog een keer in Amsterdam tegen Ajax, maar dan voor de beker. Vervolgens speelt de club tegen AZ (thuis), Vitesse (uit), PEC Zwolle (thuis) en PSV (thuis).

Volg de tweede seizoenshelft van SC Heerenveen via de Twitter-accounts van de clubwatchers. Anne Roel van der Meer is te volgen via @arvdmeer, Sander de Vries via @sander_dvries.

Appgebruikers klikken voor de podcast hier. Volg de Leeuwarder Courant Podcast ook op Spotify!

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement