Paula Boonstra eerste versterking VC Sneek

De 17-jarige Paula Boonstra is de eerste versterking van VC Sneek voor het nieuwe seizoen. Ze komt over van Sudosa uit Assen.

De buitenspeelster wordt in juni 18 maar ontwikkelde zich in bij de topdivisie-club uit Assen al tot basisspeelster. Vorige zomer deed ze met het nationale jeugdteam mee aan het achtlandentoernooi in Frankrijk.

,,Ik ben heel blij en trots om volgend seizoen uit te mogen komen voor een topclub als VC Sneek. Met behulp van een ervaren trainster als Petra Groenland en de goede organisatie bij de club, heb ik er alle vertrouwen in dat ik grote stappen ga zetten. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging!'', laat Boonstra weten op de website van de club.

Na Boonstra zullen meer versterkingen volgen, meldt de club. Na het weekend wordt waarschijnlijk nog een naam bekend gemaakt.

Na het behalen van de landstitel kreeg Sneek te maken met een leegloop. Liefst zes speelsters uit het kampioensteam stoppen of zetten hun loopbaan elders voort. Met doorstroming van eigen jeugd en het aantrekken van enkele speelsters van buitenaf hoopt Sneek dat gat op te vullen.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement