PSV ruim langs Olympiakos

PSV heeft in een oefenwedstrijd ruim gewonnen van Olympiakos. In Uden werden de Grieken met 4-0 verslagen. Alle treffers van de formatie van de nieuwe trainer Mark van Bommel vielen in de tweede helft.

Luuk de Jong maakte de eerste twee doelpunten, waarbij in de voorbereiding beide malen een hoofdrol voor Gastón Pereiro was weggelegd. Door Daniel Schwaab en Donyell Malen liep de landskampioen uit Eindhoven verder uit.

Van Bommel was tevreden. ,,In de eerste helft hield de tegenstander de ruimtes klein en was het voor ons lastig om kansen te creëren'', zei hij bij Fox Sports. ,,Voor ons was het vooral een kwestie van het geduld bewaren. Na de hervatting konden zij het niet meer volhouden en kregen wij wel de mogelijkheden. Die hebben we vervolgens benut.''

Rust voor Lozano

Bij PSV ontbrak de Mexicaan Hirving Lozano, die na een zwaar WK nog rust krijgt. Hij hervat op korte termijn de training. Verder was ook Santiago Arias er niet bij. De Colombiaan staat op het punt over te stappen naar Napoli.

Voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de bosbranden in Griekenland.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement