Overtuigende zege voor Harkemase Boys op Hoek (met samenvatting en interviews)

In de derde divisie boekte Harkemase Boys zaterdag een comfortabele overwinning op het Zeeuwse Hoek (6-0). Het was een duel tussen de nummers vier en drie van de ranglijst, die een prooi werd voor de nummer vier.

Het duel was in het eerste kwart al gespeeld. De thuisploeg kwam sterk uit de startblokken en stond na 23 minuten al op 3-0. Jesse Renken, Curty Gonzales en Robert Stelpstra maakten de doelpunten en kort voor rust deed Henny Bouius er nog een schepje bovenop. De tweede helft verliep in een iets lager tempo. Toch konden Stelpstra en Renken hun tweede van de middag maken, waarmee ze hun ploeg weer lieten aansluiten bij de top drie van de ranglijst.

ONS Sneek leek bij Ajax weer eens een puntje bij te kunnen schrijven, toen Jelle de Graaf halverwege de eerste helft een vroeg opgelopen achterstand wegpoetste. Tien minuten voor het einde ging het andermaal mis voor de Snekers, die laatste blijven en de middenmoot steeds verder weg zien lopen. Eindstand 2-1. In de derde divisie boekte Harkemase Boys zaterdag een comfortabele overwinning op het Zeeuwse Hoek (6-0). Het was een duel tussen de nummers vier en drie van de ranglijst, die een prooi werd voor de nummer vier. Het duel was in het eerste kwart al gespeeld.

De thuisploeg kwam sterk uit de startblokken en stond na 23 minuten al op 3-0. Jesse Renken, Curty Gonzales en Robert Stelpstra maakten de doelpunten en kort voor rust deed Henny Bouius er nog een schepje bovenop. De tweede helft verliep in een iets lager tempo. Toch konden Stelpstra en Renken hun tweede van de middag maken, waarmee ze hun ploeg weer lieten aansluiten bij de top drie van de ranglijst.

loading

loading