Overgoor en Van de Streek twijfelgevallen Cambuur

Sander van de Streek en Sjoerd Overgoor (foto) zijn (lichte) twijfelgevallen voor de uitwedstrijd van Cambuur, zondag in Almelo tegen Heracles.

Zaterdagmorgen is de laatste training. ,,Dan gaan we kijken hoe het er voor staat en nemen we een beslissing,’’ zei Cambuur-trainer Marcel Keizer. Beide spelers deden vrijdagmorgen wel weer mee aan de besloten training. Martijn van der Laan speelt ook zondag nog niet. De griep heeft de verdediger de hele week flink te pakken gehad. Hij heeft nog niet getraind.

Heracles eindigde de eerste seizoenshelft als vierde. Na de winterstop werd het wat minder. De laatste vier duels werden verloren. ,,Maar het blijft een goed voetballend team’’, vindt Keizer. De wedstrijd in Leeuwarden op 22 augustus werd met 1-6 gewonnen door Heracles. Oussama Tannane scoorde viermaal in de eerste helft. De 21-jarige aanvaller werd in de winterstop verkocht aan het Franse Saint Etienne.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Nienhuis; Peersman, Lachman, Mac-Intosch, Vytas; Overgoor, Byrne, Van de Streek, Bakker; Barto, Narsingh.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement