ONS hervat competitie met verlies tegen hekkensluiter

ONS BOSO Sneek is slecht aan de tweede helft van het seizoen begonnen. De ploeg van Richard Karrenbelt ging zaterdagmiddag op eigen veld onderuit tegen v.v. SteDoCo: 0-2.

Daarmee is van een ommekeer vooralsnog dus geen sprake. ONS ging de winterstop in met een voorlaatste plek op de ranglijst en is bij het begin van de tweede seizoenshelft nog niet uit het dal gekropen.

De eerste helft was weinig opwindend. Voor het begin ging een afgelasting nog in de lucht door het winterse weer en de hagelbuien aan het begin van het duel maakte het veld er niet beter op. Een schot van Bob Schepers (over) en Renco van Eeken (simpele prooi voor de doelman) waren de enige wapenfeiten.

Na de pauze drong ONS aanvankelijk aan, maar kreeg het na een uur spelen de 0-1 om de oren. Amper bekomen van de schrik, lag de tweede treffer van SteDoCo in het net.

ONS haalde in het restant van het duel een bedenkelijk niveau, en kon het SteDoCo niet nauwelijks lastig meer maken. Rein Weremues Buning was nog wel dicht bij: de verdediger kopte op de lat.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement