ONS Sneek wint van Excelsior

ONS Boso Sneek heeft de tweede overwinning van het seizoen te pakken. In Sneek werd Excelsior Maassluis met 2-0 verslagen.

Ramos kopte tien minuten voor tijd uit een voorzet van Martijn Roosenburg de 1-0 binnen. Een echte spitsengoal. Mooi en koel afgemaakt. Zijn tweede treffer was bijzonder fraai. Vanaf drie meter over de middenlijn schoot Ramos de bal met een mooie curve over de keeper van Excelsior heen: 2-0.

ONS keeper Richard Strijker, die vijf minuten voor aanvang hoorde dat hij vaste waarde Eelke Kooistra vanwege een blessure moest vervangen, vervulde zaterdagmiddag een belangrijke rol. Hij hield bij zijn debuut de nul en stond met een uittrap en een uitworp aan de basis van beide doelpunten.

Na een zeer matig duel, want dat was het van beide kanten, pakte ONS dus drie hele belangrijke punten. De Snekers stegen naar plek negen op de ranglijst.

ONS heeft zich daarmee goed hersteld van de bekernederlaag tegen FC Utrecht van afgelopen dinsdag. De Snekers hebben zeven punten verzameld na zes wedstrijden.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement