ONS Sneek verliest ruim in Veenendaal

ONS BOSO Sneek is zaterdagmiddag uit bij G.V.V.V. tegen een 4-1 nederlaag aangelopen.

Op bezoek bij G.V.V.V. in Veenendaal beleefden de Snekers een zware middag. De gasten kwamen in de 11e minuut nog wel op voorsprong via Renco van Eeken, maar slechts twee minuten later trok G.V.V.V. de stand alweer gelijk via een strafschop, die was gegeven na hands van Roelof Strikwerda.

De thuisploeg kreeg na een half uur opnieuw een penalty, waarmee de ploeg de leiding nam. Strikwerda kreeg daarbij zijn tweede kaart, dus moest ONS ook nog met tien man verder spelen.

,,De eerste stafschop was een lachertje", vond ONS-trainer Richard Karrenbelt. Roelof Strikwerda werd hard tegen de hand geschoten en kreeg bovendien een kaart. ,,Dat was al de derde onterechte strafschop in de laatste vier wedstrijden."

Met een man minder probeerde ONS het nog wel, maar een blunder van doelman Strijker betekende de 3-1 en na een uur spelen was de wedstrijd beslist. De Snekers zagen in de tweede helft ook nog twee doelpunten van G.V.V.V. afgekeurd worden door buitenspel.

,,Tegen zoveel dubieuze beslissingen is niet te voetballen", besloot Karrenbelt. ,,Maar we laten de kop niet hangen. We gaan vol revanchegevoelens de winterstop in." Door de 4-1 nederlaag gaan de Snekers de winterstop in op de voorlaatste plaats op de ranglijst.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement