Meer kaarten voor Cambuur - De Graafschap beschikbaar

Het Cambuurstadion. FOTO ANP

Er kunnen vrijdag meer mensen naar de wedstrijd Cambuur-De Graafschap . In totaal mogen er nu zo’n 2500 mensen naar de wedstrijd, dat was 1350.

,,Burgemeester Buma heeft toestemming van Den Haag gekregen om meer mensen in het stadion toe te laten”, zegt Cambuur-directeur Ard de Graaf. Buma kondigde anderhalve week geleden aan dat hij zou proberen om meer publiek de gelegenheid te geven om de wedstrijd bij te wonen.

,,En dat betekent dat mensen die nu uitgeloot waren en op een wachtlijst kwamen, alsnog naar het stadion kunnen. Eigenlijk hebben we hiermee dezelfde situatie als in september.” In september was er sprake van een ‘anderhalve-meter bezetting’ van de stadions.

Ook seizoenkaarthouders die zich nog niet aangemeld hadden bij Cambuur - verplicht voor deze wedstrijd - kunnen nog tot woensdag aangeven dat ze de wedstrijd willen bijwonen. Dat betekent dat er minder dan 2500 seizoenkaarthouders zich hadden aangemeld voor de wedstrijd. ,,Dat klopt”, zegt De Graaf. ,,Het verplichte testen voor de wedstrijd is klaarblijkelijk toch een hindernis voor veel fans.”

Of het lukt om alle kaarten van de hand te doen, is nog onduidelijk. ,,Het is kort dag, mensen moeten zich aanmelden, een testafspraak maken, er komt nogal wat bij kijken.”

Voor Cambuur staat er tegen De Graafschap niets meer op het spel, afgelopen vrijdag werd de club kampioen. De Graafschap strijdt nog volop voor promotie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Promotie Cambuur
Cambuur