Meer dan 2000 handtekeningen tegen Cambuur-directeur Van der Vegt

Aanhangers van Cambuur zijn een petitie begonnen tegen Henry van der Vegt. De technisch directeur zou volgens hen verantwoordelijk zijn voor de degradatie van de Leeuwarders. 

De petitie werd al snel honderden keren ondertekend en heeft de 2000 inmiddels ruim gehaald. 'Excuses als een klein spelersbudget, spelers die onverwacht vertrokken en andere slappe smoezen gaan er bij ons niet in. Deze situatie is namelijk niet anders dan onder zijn (Henry van der Vegt, red.) voorgangers', schrijft de initiatiefnemer bij de petitie.

Van der Vegt was eerder als directeur werkzaam bij FC Zwolle, RKC Waalwijk en Willem II. Ook met die clubs degradeerde de geboren Kampenaar naar de eerste divisie. Een opvolger van Van der Vegt heeft Cambuur volgens de supporters al in huis: trainer Marcel Keizer, die eerder al een seizoen technisch manager was in Leeuwarden. 'Marcel Keizer heeft in het recente verleden prima laten zien met minimale middelen een kwalitatief behoorlijke selectie samen te kunnen stellen.'

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement