Laatste transferdag: niets meer bij Heerenveen

Aan de transfermarkt komt woensdagavond (23:59 uur) in Nederland een einde. Halen SC Heerenveen en Cambuur nog nieuwe spelers?

De komst van Jordens Peters van Willem II naar SC Heerenveen is definitief van de baan. De verdediger van Willem II stond op het lijstje van Jurgen Streppel, de trainer met wie hij vorig jaar samenwerkte bij Willem II. Een andere verdediger lijkt er in de laatste uren van de transferperiode niet meer te komen. Technisch manager Gerry Hamstra zegt dat er ,,in principe" niets meer gebeurd qua transfers.

Bij Cambuur vertrok Dominik Masek vorige week. De club haalde in Robbert Schilder een middenvelder terug. De club beschikt echter over slechts vier middenvelders. Het was dan ook niet uitgesloten dat er nog iemand bij zou komen. Aan het begin van de avond presenteerde de club middenvelder Ricardo Kip. Hij komt over van Fleetwood Town.

Een liveblog van ANP is hier of hieronder te volgen. Via LC.nl komen ook updates over Heerenveen en Cambuur, mochten zij spelers halen.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement