KOKO Radio Special over 100 jaar SC Heerenveen | Dit is aflevering 4: zonder hen geen Heerenveen, over Abe, Riemer, Foppe, Gertjan, Johnny, maar ook over Hakim en Jon Dahl

KOKORADIO

Of de bal nu rolt of niet, SC Heerenveen is jarig. De club bestaat 100 jaar. In een special van KOKO Radio, de sportpodcast van Sport Noord en de Leeuwarder Courant, brengen we het rijke verleden terug tot vijf podcasts om de verjaardag van de club te vieren. Vandaag aflevering 4: Zonder hen geen Heerenveen.

In de vijf afleveringen halen (oud-)clubwachters Anne Roel van der Meer, Johann Mast, Peter van der Meeren en Sander de Vries met host Ton van der Laan herinneringen op aan de mooiste wedstrijden, de beste buitenlanders, Heerenveen in Europa en de clubmensen van SC Heerenveen. In de laatste aflevering het verhaal achter de man die nog net zo ongrijpbaar is als toen hij het Heerenveen-shirt droeg: Afonso Alves.

Aflevering 4: Zonder hen geen Heerenveen

Noem namen die bij SC Heerenveen horen en je komt toch altijd eerst op de voetballers. Maar misschien stonden de echt belangrijke mensen wel naast het veld. Riemer van der Velde, Foppe de Haan, Gertjan Verbeek, vrijwilligers, stewards en terreinknechten. In deze vierde aflevering een ode aan de Heren van van Heerenveen, aan de mensen die zorgden voor het clubgevoel dat anno 2020 soms ver te zoeken is.

De hele week iedere dag een nieuwe aflevering

Deze week krijg je iedere dag een nieuwe aflevering van deze KOKO Radio Special in jouw favoriete podcast-app, zoals Spotify en Apple Podcast . Abonneer je in jouw favoriete podcast-app op KOKO Radio en ontvang de nieuwste aflevering automatisch!

Luister hier naar de eerste drie afleveringen

In de eerste aflevering van deze serie herbleefden de clubwatchers de reis van SC Heerenveen door Europa. In de tweede afleveringen de beste buitenlandse spelers die ooit het SC Heerenveenshirt droegen. In aflevering 3 haalden de sportverslaggevers herinneringen op aan de mooiste wedstrijden uit de geschiedenis van de club.