'Ihattaren botst bij PSV opnieuw met trainer Schmidt'

'Ihattaren botst bij PSV opnieuw met trainer Schmidt' ANP

Het is onzeker of Mohamed Ihattaren zondag deel uitmaakt van de selectie van PSV voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant botste de 19-jarige middenvelder afgelopen week op de training met coach Roger Schmidt.

Dat was niet voor het eerst dit seizoen. Ihattaren bleef in de openingswedstrijd tegen FC Groningen in september buiten het basisteam omdat hij op de training niet de juiste instelling toonde volgens Schmidt. Ihattaren bood zijn excuses aan en werd daarna weer in genade aangenomen.

Toen Ihattaren halverwege december tegen FC Utrecht voor het eerst dit seizoen scoorde, liep hij naar de zijlijn en omhelsde Schmidt. Daarmee leek het goed te zitten tussen de twee.

Vorige week ontbrak Ihattaren in de uitwedstrijd tegen Olympiakos en thuiswedstrijd tegen Vitesse in de selectie omdat hij ziek was. Tegen Olympiakos (het thuisduel) keerde hij donderdag terug in de groep. Na die wedstrijd, waarin PSV werd uitgeschakeld en Ihattaren niet in actie kwam, feliciteerde Ihattaren via Instagram Ajacied Ryan Gravenberch voor het bereiken van de volgende ronde. Ook gaf hij een 'like' bij een foto van Ajax-spits Brian Brobbey.

"Meerdere bronnen bevestigen dat Ihattaren en Schmidt het aan de stok hebben gehad en dat de aanvallende middenvelder is aangesproken", schrijft het ED.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport