Heracles huurt Turks international Kutucu

Heracles huurt Turks international Kutucu ANP

Heracles Almelo heeft zich versterkt met de Turkse spits Ahmed Kutucu. De tweevoudig Turks international wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Schalke 04. De 20-jarige aanvaller debuteerde in 2018 bij de Duitse club uit zijn geboortepaats Gelsenkrichen. Inmiddels kwam hij tot 52 officiële wedstrijden, waarin hij zes keer scoorde.

Kutucu kijkt uit naar zijn debuut in Almelo. "Ik heb goede gesprekken gehad met de club, weet waar Heracles Almelo voor staat en wat ze zoeken in een spits. Ik wil zo veel mogelijk spelen en doelpunten maken om het team te helpen. Ik kan niet wachten om te beginnen", aldus de aanvaller.

"We hadden aangegeven onze aanval te willen versterken als zich een goede mogelijkheid zou voordoen", legt technisch directeur Tim Gilissen uit. "Met het vastleggen van Kutucu zijn we daarin geslaagd. Hij is een speler die voor zijn leeftijd al veel ervaring heeft op het hoogste niveau. Hij kiest bewust voor Heracles Almelo om zich hier te laten zien. Daar zijn we trots op."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport