Henk de Jong blijft maar puzzelen

Cambuurtrainer Henk de Jong moet in de aanloop naar de laatste thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen NEC opnieuw flink puzzelen. Hij moet het elftal noodgedwongen weer omgooien.

De middenvelders Sjoerd Overgoor en Sander van de Streek (heupblessure) ontbreken. Aanvoerder Furdjel Narsingh (rib) is ook niet inzetbaar.

Op de training van vrijdagmorgen kwam Djavan Anderson met zijn hoofd in aanraking met een medespeler. De verdediger verliet dizzy het veld. Het is twijfelachtig of hij bij de selectie kan zijn. Een andere verdediger, Kai Heerings, heeft een enkelblessure.

De goede berichten zijn dat doelman Leonard Nienhuis weer in de goal staat. Hij is weer fit. Martijn Barto en Valmir Berisha zijn na blessures ook weer fit en kunnen als wisselspeler ingezet worden. Wessel Dammers, tegen Willem II even uit de wind gehouden, keert terug in de basis. Erik Bakker, die tegen Willem II centrale verdediger was, speelt weer op het middenveld.

Vermoedelijke opstelling Cambuur: Nienhuis; Peersman, Dammers, Van der Laan, Vytas; Monteiro, Bakker, Byrne; Rosheuvel, Ogbeche, Houtkoop.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement