Hazard staakt training met voetblessure

De Belgische voetbalploeg heeft in de aanloop naar het EK nieuwe blessurezorgen. Aanvoerder Eden Hazard moest vrijdag de training van de 'Rode Duivels' na zo'n vijftig minuten staken, nadat hij een trap op zijn voet had gekregen. ,,Maar ernstig is het niet'', zei bondscoach Marc Wilmots na de training die grotendeels zonder pers en publiek werd afgewerkt.

Wilmots stuurde de toeschouwers na een kwartier weg, waarna het veld met doeken aan het zicht werd onttrokken. Tijdens het partijtje moest Hazard, één van de Belgische sterren, eerder naar de kant. ,,Eden kreeg een trap op zijn voet en hield het daarna uit voorzorg voor gezien'', zei Wilmots, die in de aanloop naar het EK wordt geplaagd door blessurezorgen. Diverse spelers haakten al af, onder wie aanvoerder Vincent Kompany.

België opent het EK maandag in Lyon tegen Italië. Die wedstrijd staat onder leiding van Mark Clattenburg. De Engelse scheidsrechter leidde afgelopen maand de finale van de Champions League tussen Real en Atlético Madrid.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement