Harkemase Boys wint zaalvoetbaltoernooi

Harkemase Boys heeft op kerstavond de 27ste editie van het COOP Zaalvoetbaltoernooi in Jubbega gewonnen. In de finale werd Rigtersbleek (Overijssel) met 2-1 verslagen.

De finale begon goed voor de Boys. Al in de tweede minuut zorgde Arton Musliu voor de openingstreffer. Drie minuten later trok Rigtersbeek de stand weer gelijk. Daar bleef het bij. In de 'verlenging' van (maximaal )vijf minuten. In de laatste minuut bezorgde Robin Huisman de Jong Harkemase Boys de winst: 2-1.

De Harkieten wonnen dinsdag alle poulewedstrijden, maar hadden het donderdagavond lastiger. De wedstrijden tegen Rigtersbleek (zondaghoofdklasser), SC Joure en Drachtster Boys eindigden in een gelijkspel.

Als tweede, achter Rigtersbleek, plaatste Harkemase Boys zich voor de kruisfinales. Daarin werd Jubbega door twee doelpunten van Huisman de Jong verslagen: 2-0.

Namens de zaterdaghoofdklasser traden Henny Bouius, Erick Jansema, Arton Musliu, Auke Schievink, Oebele Schokker, Robert Stelpstra en Robin Huisman de Jong aan.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement