Harkemase Boys wint eerste thuiswedstrijd, ONS verliest

Harkemase Boys heeft zaterdag de eerste thuiswedstrijd in de Derde DIvisie gewonnen. Jong Almere City werd met 3-1 verslagen. ONS Sneek verloor uit bij Quick Boys met 2-1.

Alle goals aan de kant van Harkema vielen in de eerste helft. Ezra Schrijver tekende voor de eerste twee doelpunten. Matthijs Hardijk maakte de derde.

Het leek er daarna lang op dat de ploeg van Henk Herder geen tegentreffer zou incasseren. In de 81e minuut scoorde Jorni Camps echter toch nog voor de bezoekers.

Harkemase Boys gaat nu op basis van het doelsaldo aan kop in de Derde Divisie.

ONS Sneek

ONS Boso Sneek blijft na het tweede competitieduel in de Derde Divisie nog zonder zege. Na de 0-0 tegen ASWH in het openingsweekeinde werd zaterdag met 2-1 verloren bij Quick Boys. Martijn Roosenburg zette de Snekers binnen een half uur spelen nog wel op voorsprong. Op dat moment niet eens onverdiend.

Na rust zette de thuisploeg meer druk wat in de 72-ste minuut resulteerde in de gelijkmaker. Ruim tien minuten later werd het ook nog 2-1. Er restte ONS te weinig tijd voor een slotoffensief. Komend weekeinde speelt ONS de Friese derby tegen de ongeslagen koploper Harkemase Boys.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement