Friese Profclubs staan stil bij overlijden Chris de Wagt

Zowel SC Heerenveen als Cambuur staat stil bij het overlijden van voetbaltrainer en oud-profspeler Chris de Wagt (34).

Heerenveen speelt woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen Willem II en zaterdag tijdens het competitieduel met AZ met rouwbanden. Voor het duel met de Alkmaarders wordt een minuut stilte in acht genomen.

Ook voor de wedstrijd Cambuur-Jong FC Utrecht zijn de toeschouwers vrijdag een minuut stil. Net als Heerenveen spelen de Leeuwarders met rouwbanden.

De Wagt was prof bij Cambuur en de laatste jaren jeugdtrainer bij Heerenveen. Hij overleed zondag in zijn woonplaats Sneek.

Lees ook | Trainer en oud-profvoetballer Chris de Wagt (34) overleden

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende LC+-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze LC+-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder LC+, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement