Feyenoord laat supporters schrikken met nieuwe teammanager

Feyenoord laat supporters schrikken met nieuwe teammanager ANP

Heel wat supporters van Feyenoord schrokken toen ze op sociale media lazen wie de nieuwe teammanager van het eerste elftal wordt. De clubleiding kwam na een lange zoektocht uit bij Frank Boer. Heel wat Rotterdamse supporters moesten echter aan de huidige bondscoach van Oranje, Frank de Boer, denken toen ze het bericht voorbij zagen komen.

"....dat las ik in eerste instantie even helemaal verkeerd! Niet meer zo doen, hoor!", schrijft een fan onder het bericht op Twitter. "Ik schrok me kapot, las Frank de Boer", aldus een ander. "Willen jullie ons niet meer zo laten schrikken? Dank."

Oud-keeper Bas van Noortwijk stopt na veertien jaar als teammanager bij Feyenoord. De clubleiding benaderde onder anderen waterpolocoach Robin van Galen en oud-tennisser Raemon Sluiter voor de vacature. Zij bedankten echter voor de eer, net als Leen van Steensel, de teammanager van Sparta.

Technisch directeur Frank Arnesen kwam uiteindelijk uit bij Frank Boer, die eerder als sociaal-maatschappelijk spelersbegeleider bij Feyenoord werkte. "De afgelopen maanden hebben we uitgebreid gezocht naar iemand met de kwaliteiten voor de veeleisende functie teammanager Feyenoord 1", aldus Arnesen. "We hebben met een groot aantal kandidaten gesproken, mensen van zowel buiten als binnen de club, en Frank kwam daarbij als beste uit de bus. Hij is doortastend, duidelijk, een uitstekende communicator en bovendien iemand uit eigen gelederen die de spelersgroep en organisatie goed kent. Een goede match dus."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport