Feyenoord bindt Sinisterra nog een jaar langer

Feyenoord bindt Sinisterra nog een jaar langer ANP

Feyenoord heeft het contract van Luis Sinisterra verlengd tot medio 2024. Eind vorig jaar lichtten de Rotterdammers al de optie om de 21-jarige Colombiaan tot de zomer van 2023 vast te leggen.

"Luis heeft met het herstel na zijn blessure een grote tegenslag in zijn nog jonge voetbalcarrière overwonnen. Hij heeft laten zien dat hij naast de al aanwezige kwaliteiten over de juiste mentaliteit beschikt om de potentie die wij in hem zien waar te gaan maken", aldus technisch directeur Frank Arnesen.

"Spelers als deze wil je als club heel graag voor langere tijd aan je binden. Met eerder al het lichten van de optie in het oude contract en nu de verlenging met dit nieuwe contract is dat gelukt. We geloven dat we met Luis een mooie toekomst tegemoet gaan."

Sinisterra werd in 2018 overgenomen van het Colombiaanse Once Caldas. De aanvaller tekende toen voor drie jaar. Sinds de korte winterstop was Sinisterra twee keer trefzeker in vijf duels. Twee weken geleden maakte hij het winnende doelpunt tegen PEC Zwolle (1-0).

Feyenoord staat vijfde in de Eredivisie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport