Directeur Cees Roozemond baalt van mislopen televisiegelden: 'Doodzonde'

'Doodzonde', reageert algemeen directeur Cees Roozemond op het mislopen van 8 ton televisiegelden door SC Heerenveen.

De club mocht niet meer dan één plek achter FC Groningen eindigen. De Groningers werden echter achtste, terwijl Heerenveen genoegen moet nemen met de elfde plaats.

'Dit verlies je over een heel seizoen'

,,Dit kost een boel geld”, zegt Roozemond. ,,Maar je moet reëel zijn: dit verlies je over een heel seizoen. Erg jammer, want dat geld konden we goed gebruiken. We gingen dit seizoen voor de play-offs en een goede klassering, die voor goede tv-gelden moesten zorgen. Beide hebben we niet gehaald. Dat is jammer, maar we zijn altijd in staat geweest om met creatieve investeringen slagvaardig te zijn.”

Lees ook: Analyse: SC Heerenveen snakt naar een nieuwe selectie

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PREMIUM-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PREMIUM-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van de Leeuwarder Courant vallen onder PREMIUM, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement