Coach Advocaat treurt in Groningen om gemiste kansen

Coach Advocaat treurt in Groningen om gemiste kansen ANP

De spelers van Feyenoord hebben volgens trainer Dick Advocaat in en tegen Groningen ondanks een doelpuntloze remise (0-0) een duidelijk signaal afgegeven. "Ze hebben laten zien dat ze nog iets van dit seizoen willen maken. Ik zag een gretige ploeg, die het vanaf het begin FC Groningen heel moeilijk heeft gemaakt. We hebben heel dominant gespeeld. Wij dicteerden de wedstrijd. Jammer alleen dat we al die kansen hebben gemist. We hebben hier 2 punten laten liggen."

Feyenoord maakte in Groningen een wat meer aanvallende indruk dan in de afgelopen weken het geval was. "We hebben tegen de middenvelders gezegd dat ze wat dieper moesten spelen, ter ondersteuning van Bryan Linssen. Dat ging goed", beaamde Advocaat op ESPN.

De scheidende coach van Feyenoord had genoten van Luis Sinisterra. De Colombiaanse vleugelspits komt na een langdurige blessure steeds beter in zijn spel. Hij schoot in Groningen twee keer op de paal. "Hij wordt elke week beter en krijgt ook steeds meer inhoud. Hij is een mooie speler om in je ploeg te hebben."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport