Club Brugge heeft Denswil en Lang terug na corona

Club Brugge heeft Denswil en Lang terug na corona ANP

De Nederlandse voetballers Stefano Denswil en Noa Lang zijn van het coronavirus af en hebben de training bij Club Brugge hervat. Ook Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Samuel Asoma stonden dinsdag weer op het veld bij de koploper van de Belgische competitie, die de afgelopen weken te maken had met een golf aan besmettingen. Met een verzwakte ploeg werd Brugge vorige week door Dinamo Kiev uitgeschakeld in de Europa League.

Club Brugge moet donderdag in de kwartfinales van het Belgische bekertoernooi aantreden tegen Standard Luik. Uitstel van dat duel in Luik is niet mogelijk. Afgelopen weekeinde werd de competitiewedstrijd van Brugge tegen AA Gent wel uitgesteld, omdat de koploper te maken had met meer dan zeven coronabesmettingen binnen de selectie.

Trainer Philippe Clement, die ook besmet was geraakt en een tijdje thuis moest blijven, heeft toestemming gekregen van de medische diensten om zijn werk te hervatten. Drie spelers van Club Brugge zitten nog in quarantaine. Spits Bas Dost kan vanwege een hamstringblessure niet meedoen tegen Standard Luik.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport