Chelsea-spits Werner krijgt op zijn kop en iedereen luistert mee

Chelsea-spits Werner krijgt op zijn kop en iedereen luistert mee ANP

Chelsea-aanvaller Timo Werner deed maandag in het duel met Everton duidelijk niet wat zijn trainer wilde. En in een vanwege de coronamaatregelen leeg stadion was dat voor iedereen luid en duidelijk te horen. Coach Thomas Tuchel vond dat de Duits international zich niet aan zijn taken hield. "Timo, hoe lang blijf je nog aan de linkerkant staan?" riep de duidelijk geïrriteerde Duitse coach naar zijn aanvaller. "Je hoort op rechts, maar je staat nu al een kwartier op links. Begrijp je het niet?"

Tuchel haalde de aanvaller kort voor tijd, na het missen van een kans op de 3-0, naar de kant. Meer te spreken was hij over een andere Duitser, Kai Havertz. De middenvelder kwam aan het begin van dit seizoen voor naar schatting een kleine 100 miljoen euro over van Bayer Leverkusen, maar overtuigde tot nu toe niet. "Hij heeft zijn rol uitstekend ingevuld", zei Tuchel. "Kai bezit alle kwaliteiten om een bepalend figuur in de opbouw te zijn."

Tuchel volgde eind januari de ontslagen Frank Lampard op de bank bij Chelsea op. De ploeg staat vierde in de Premier League.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport