Cambuur en SC Heerenveen op trainingskamp

Cambuur en SC Heerenveen beleggen deze week een winters trainingskamp. De Leeuwarders zijn in Portugal, terwijl de Feansters in Oosterbeek (Gelderland) verblijven.

Cambuur heeft de eerste dag van het trainingskamp in Portugal achter de rug. Onder goede omstandigheden werd maandag voor het eerst getraind. De accommodatie in Almancil (Zuid-Portugal) is uitstekend te noemen. Vrijdag speelt Cambuur in Faro een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Cambuur is met 24 spelers afgereisd naar Zuid-Portugal. Onder hen Jong Cambuur-spelers Omar El Baad, Ron Janzen, Nourredine Boutzamar en Daniël van Warven. Sebastian Steblecki (voor hem bestaat buitenlandse belangstelling) en Erik Bakker (persoonlijke redenen) zijn in Nederland achtergebleven.

SC Heerenveen

SC Heerenveen heeft geen buitenlands trainingskamp belegd. Het is maandagmiddag vertrokken naar Oosterbeek. Heerenveen zal op het terrein van vierdeklasser OVC'85 trainen. In juli waren de Feansters daar ook al enkele dagen op trainingskamp. Vrijdag 8 januari keert de selectie van trainer Foppe de Haan weer terug in Friesland. Op 9 januari speelt Heerenveen een oefenduel met Telstar, in Velsen.

Cambuur traint in Portugal. FOTO HENK JAN DIJKS
Cambuur traint in Portugal. FOTO HENK JAN DIJKS

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement