Bosz baalt van gelijkspel Ajax

Trainer Peter Bosz baalde dinsdagavond dat Ajax zich niet wist te belonen voor een veldoverwicht tegen PAOK Saloniki. ,,Er had veel meer ingezeten'', treurde hij na het teleurstellende gelijkspel van zijn ploeg in de ArenA (1-1).

,,We begonnen goed en Dolberg maakte een doelpunt dat terecht of onterecht wegens buitenspel werd afgekeurd'', analyseerde Bosz het eerste duel in de derde voorronde van de Champions League. ,,Daarna schoot Riedewald op de lat. Het wachten was op de 1-0, maar die viel uit het niets aan de andere kant'', doelde Bosz op een blunder van Jasper Cillessen.

,,Daarna kwamen we nog wel op 1-1. Ik was blij met die treffer van Dolberg, maar had uiteraard liever gewonnen. We hebben nog niet de inhoud om negentig minuten druk te zetten zoals we willen'', zei Bosz. ,,Maar volgende week zijn we weer wat verder. Ik zie wel degelijk progressie en verwacht bij PAOK een heet potje, dat we willen winnen. We hadden vandaag meer dan 70 procent van de wedstrijd de bal. Nu moeten we nog meer met dat balbezit gaan doen.''

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement