Booy: ‘Geen contact Cambuur met andere clubs over Hoedemakers’

Mees Hoedemakers is de motor van de voetbalmachine die SC Cambuur dit seizoen is. Foto: Henk Jan Dijks

SC Cambuur wil Mees Hoedemakers niet verkopen, maar juist langer aan zich binden. Dat laat technisch manager Foeke Booy weten in een reactie op de interesse van het Italiaanse Lecce in de middenvelder.

Voetbal International meldde maandagavond dat de Leeuwarders een bod van de Italiaanse Serie B-club zouden hebben afgewezen. Booy bestrijdt dat: ,,Er is geen contact tussen de clubs geweest.”

Dat er interesse is in Hoedemakers, is zonneklaar. En dat is ook geen verrassing. De middenvelder is al twee seizoenen een van de bepalende spelers in de kampioensploeg van trainer Henk de Jong.

Contractverlenging

Juist om die reden wil Cambuur het nog doorlopende contract van Hoedemakers verlengen. De club heeft die wens kenbaar gemaakt. In Leeuwarden is de overtuiging dat een jaar samen in de eredivisie namelijk het beste is voor alle partijen.

De middenvelder zelf liet afgelopen vrijdag in een interview met de Leeuwarder Courant weten komend seizoen graag met Cambuur de eredivisie in te gaan. Een vertrekwens is niet aan de orde en dat zou alleen kunnen veranderen als er naar eigen zeggen ,,iets heel moois” voorbijkomt.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Cambuur