Beluister podcast KOKO Radio: 'BeNeLiga met SC Heerenveen? Laten we beginnen met een gezamenlijk bekertoernooi'

KOKORADIO

In KOKO Radio, de sportpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord , bespreken sportjournalisten Sander de Vries, Anne Roel van der Meer en Gerard Bos de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

De eerste aflevering gaat over de indrukwekkende eerbetonen in de stadions in Leeuwarden en Heerenveen voor de vorige week overleden Chris de Wagt (34).

Daarnaast bespreken de sportjournalisten de tweede competitienederlaag van SC Heerenveen in 2020 en de eerste overwinning in het nieuwe jaar van SC Cambuur, afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht. Cambuur is terug aan kop, maar dat betekent niet dat de concurrentie ver weg is.

SC Heerenveen speelde de afgelopen drie wedstrijden, inclusief het bekertreffen met Willem II, met drie verschillende spitsen: Jens Odgaard, Runar Espejord en Jordy Bruijn. Wie is het meest geschikt voor de spitspositie?

Lees ook | Cees Roozemond: ‘SC Heerenveen geen voorstander BeNeLiga’

SC Heerenveen liet vorige week weten niets te zien in een gezamenlijke competitie met de Belgische Jupiler Pro League, het hoogste profniveau in België. Er gaan al jaren stemmen op om de competities van beide landen samen te voegen tot BeNeLiga. Hoe kijken de clubwatchers van SC Heerenveen aan tegen deze ontwikkeling?

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te luisteren via Spotify en Apple Podcast. Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en ontvang iedere maandag rond het middaguur de nieuwste aflevering automatisch!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast