Beluister KOKO Radio | 'SC Cambuur als voorbeeld voor Ajax en SC Heerenveen neemt revanche tegen PSV'

De spelers van SC Heerenveen na afloop van het duel met PSV (2-2). FOTO ANP

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken de LC-sportverslaggevers met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Voor SC Cambuur stond het weekend in het teken van de kampioenshuldiging. Hoe beleefden Henk de Jong en zijn spelers de helikoptervlucht?

SC Heerenveen nam volgens Johnny Jansen revanche op zichzelf. Na de collectieve wanprestatie tegen PEC Zwolle werd zondag een verdienstelijk punt gepakt in het uitduel met PSV (2-2). Henk Veerman en Joey Veerman ontbraken nog steeds door corona. Hoe zit het met de interesse van diverse clubs in laatstgenoemde?

Dinsdag 4 mei is het Nationale Dodenherdenking. Wat heeft Abe Lenstra gedaan tijdens de oorlogsjaren? Peter van der Meeren, auteur van het boek 21 man, praat u bij.

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast
SC Heerenveen
Cambuur