Beluister KOKO Radio | Henk de Jong: 'We zijn bezig mijn contract bij SC Cambuur te verlengen'

SC Cambuur-trainer Henk de Jong. FOTO ANP

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Sander de Vries en Johan Stobbe met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Te gast is Henk de Jong. De succestrainer van Cambuur kijkt terug op het weekend waarin zijn club kampioen werd en blikt vooruit op de toekomst. ,,We zijn bezig mijn contract te verlengen. Ik denk met twee jaar, met een optie voor nog een extra jaar.”

SC Heerenveen verloor met 0-2 van PEC Zwolle. Het ging vorige week niet alleen over voetbal in het Abe Lenstra-stadion. Zo werd Ferry de Haan aangesteld als nieuwe technisch manager en voerde de clubleiding van Heerenveen gesprekken met Riemer van der Velde en Foppe de Haan over een samenwerking. Sander de Vries praat u bij over de ontwikkelingen.

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Podcast
Cambuur
SC Heerenveen