Beluister KOKO Radio | 'Buma ligt wakker van SC Cambuur en puzzel SC Heerenveen valt plots in elkaar'

Tibor Halilovic (rechts) in duel met Arjen Robben tijdens de 0-2 overwinning van SC Heerenveen op FC Groningen. FOTO ANP

In KOKO Radio, de voetbalpodcast van de Leeuwarder Courant en Sport Noord, bespreken LC-verslaggevers Sander de Vries en Gerard Bos met presentator Renze Lolkema de ontwikkelingen bij SC Cambuur en SC Heerenveen, zowel op het veld als daarbuiten.

Voor SC Cambuur is het aftellen naar promotie nu echt begonnen. De club kan in theorie dit weekend al zeker zijn van een eredivisieticket. Wat betekent dit vooruitzicht voor eventuele festiviteiten in de stad? ,,Iedereen kan er wat van zeggen, maar dat is niet tegen te houden”, zei Henk de Jong daarover.

SC Heerenveen boekte een knappe overwinning in de derby tegen FC Groningen (0-2). Wat belooft dit voor het slotstuk van dit seizoen, nu de puzzel van Johnny Jansen plots in elkaar lijkt te vallen?

KOKO Radio in jouw podcastfeed!

KOKO Radio is ook te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts . Abonneer je in jouw favoriete podcastapp op KOKO Radio en beluister elke maandagochtend de nieuwe aflevering!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport
Cambuur
SC Heerenveen
Podcast