Becker voor drie jaar naar ADO Den Haag

Sheraldo Becker maakt de overstap van Ajax naar ADO Den Haag. Hij heeft een contract voor drie jaar getekend bij de Hagenaars. De 21-jarige Becker stond nog tot medio 2017 onder contract bij Ajax.

Afgelopen anderhalf seizoen was hij door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle. ADO Den Haag-trainer Zeljko Petrovic had al enige tijd zijn zinnen op Becker gezet en is dan ook blij dat de buitenspeler zijn handtekening in Den Haag gezet heeft. ,,Ik ben zeer onder de indruk van Sheraldo en heb er alles aan gedaan om hem te overtuigen om voor ADO Den Haag te kiezen."

Becker heeft bewust voor ADO Den Haag gekozen. ,,De trainer heeft mij overtuigd. Na anderhalf jaar bij Zwolle keerde ik terug in Amsterdam, waar ik niet in de plannen voorkwam. Ik was mij ervan bewust dat ik de goede keus moest maken. Na gesprekken met Petrovic wist ik dat ik in Den Haag zou vinden wat ik zocht. En dat er veel vertrouwen in mij zou zijn. Ik ben blij dat alles rond is en ik hoop snel van grote waarde voor het elftal te zijn'', aldus Becker op de website van de club.

Toon reacties

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement