Atleten TeamNL in Tokio en komende Spelen ook op Gazelle-fietsen

Atleten TeamNL in Tokio en komende Spelen ook op Gazelle-fietsen ANP

De atleten van TeamNL zullen bij de Spelen van Tokio ook gebruik kunnen maken van fietsen van Gazelle. NOC*NSF heeft het partnerschap met de Nederlandse fietsenfabrikant met vier jaar verlengd. Directeur Marketing en Innovatie van Gazelle, Mirjam Van Coillie, overhandigde de TeamNL Esprit C7-fiets voor Tokio 2021 aan chef de mission Pieter van den Hoogenband en skateboardster Candy Jacobs.

Gazelle levert als Official Bicycle Partner van NOC*NSF sinds de Spelen van 2014 fietsen voor TeamNL. "Wij blijven de komende jaren trotse sponsor van de Olympische sporters. Met de Gazelle TeamNL stadsfietsen en e-bikes kunnen zij in Tokio op een gezonde en duurzame manier makkelijk op weg naar hun trainingen en wedstrijden", zegt Van Coillie.

Van den Hoogenband onderschrijft het belang van comfortabel vervoer. "Het is mijn taak als chef de mission om er alles aan te doen om onze sporters en staf tijdens de Spelen zo goed mogelijk te faciliteren. Telkens blijkt maar weer dat dit een ideale oplossing is voor sporters en staf om bijvoorbeeld naar de venues te rijden. De oranje stadsfietsen en e-bikes zijn niet meer weg te denken op de Spelen."

Je kunt deze onderwerpen volgen
Sport