Werk in uitvoering

Ruimtelijk en stoer, strak en oud. Zachte kleuren (grijs, wit, bruin, zwart) en elegante interieureffecten maken het huis van de familie De Vries in Earnewâld tot een juweeltje. Het straalt rust uit, terwijl er toch nogal is - en wordt - gebouwd.

Carla en Johannes de Vries hebben in Earnewâld hun balans gevonden. Figuurlijk omdat het hier in de Alde Feanen rustiger is dan in hun vorige woonplaats Leeuwarden, letterlijk omdat Earnewâld zo mooi ligt tussen de plek waar hun beider werk hen heenvoert. Carla werkt als onderwijzeres in Dokkum, Johannes heeft zijn onderhoudsbedrijf in Sneek. Hun huis straalt een en al rust uit, ondanks de drie jonge kinderen die er vrolijk rondhuppelen. Zachte kleuren (grijs, wit, bruin, zwart), een ruimtelijke inrichting en elegante interieureffecten maken het tot een juweeltje aan de Wiidswei.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na verzenden leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

of koppel uw abonnement

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement