Rianne de Vries vindt zichzelf soms te lief voor shorttrack

Rianne de Vries is vandaag een van de deelneemsters aan het NK shorttrack in Amsterdam. Verwacht van de 25-jarige inwoonster van Akkrum geen wonderen. Ze is amper hersteld van een enkelblessure.

De feestdagen zitten er nu echt op, weet Rianne de Vries. ,,Ik fyn it altyd de leukste tiid fan it jier'', zegt de shorttrackster. De kerstnachtdienst woonde ze samen met vriend Daan Breeuwsma bij in Aldeboarn, de kerkdienst van eerste kerstdag vierde ze met haar ouders in de doopsgezinde gemeente van Luinjeberd. Tweede kerstdag moest er eerst getraind worden, maar daarna wachtte de brunch in Luinjeberd en tot slot het diner in Aldeboarn, op de boerderij van de Breeuwsma's. En oudejaarsdag was ook al een hartverwarmende happening. Eerst 's middags koffie in Wolvega bij vrienden en 's avonds 2015 uitblazen op de bank, thuis in Akkrum.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na verzenden leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

of koppel uw abonnement

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement