Quentin Tarantino, de grote, vriendelijke tiran

Quentin Tarantino (52) krijgt alles voor elkaar. Zonder erom te hoeven vragen. Waarom? Omdat iedereen, inclusief Ennio Morricone en de cast van zijn nieuwe western The Hateful Eight, vatbaar is voor zijn maniakale enthousiasme.

Voor ieman die ooit begon als assistent bij een Dolf Lundgren-fitnessvideo is Quentin Tarantino ver gekomen. Acteur Tim Roth, die met Tarantino werkte in diens eerste grote film Reservoir dogs en later in Pulp fiction, lacht in een suite van het Four Seasons Hotel in Los Angeles om zijn ‘onthulling'. ,,Die tape móet ik bemachtigen, nu ik dit heb verklapt. Quentin was in mijn ogen nooit een onervaren filmmaker. Hij maakte altijd al films in zijn hoofd, op zeker moment kon hij het gewoon echt gaan doen. Hij heeft nu zwaarder geschut om mee te spelen, maar zijn passie voor film is hetzelfde gebleven."

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na verzenden leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

of koppel uw abonnement

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement